zondag 10 mei 2009

Raibu!

Gisteravond was er een soort van optreden van onze club in onze oefenruimte. Elke band mocht hier aan meedoen om te laten horen/zien wat ze de laatste tijd hebben uitgespookt.

Nu heeft ReuzenRat sinds het eerste optreden niet meer geoefend met zn alle, maar wouden we wel optreden. Dus snel nog de dag van te voren 2 uurtjes oefenen en de volgende dag meteen ass kicken op het podium. Het ging gelukkig allemaal goed, maar helaas was het publiek een beetje dood. Dat was jammer, want ons eerste optreden was zo leuk juist omdat het publiek lekker meeging. Maarja, dit waren allemaal eerste-jaars, dus ze wisten gewoon niet.

Nog een klein iets over het eerste optreden. Het was fucking geniaal :D Nog nooit zo genoten op een optreden om eerlijk te zijn. De zaal was bomvol toen wij opkwamen, want iedereen van de club met aanhang kwamen kijken. Helaas waren er wel een paar problemen met het geluid. De monitor stond niet hard genoeg, de versterker van onze gitarist deed af en toe een beetje kut, maar ach, dat kon de pret absoluut niet drukken! Lekker spelen, lekker bewegen, rete veel staan zweten. Jah, het was geweldig. Na het optreden nog even de filmpjes bekeken. Toen veel het me pas op dat de gitarist aan mijn rechterkant zijn gitaar om zich heen gooide tijdens het spelen. Fucking vet, en ik denk dat iedereen dat totaal heeft gemist :P

Hier een paar foto's van het optreden (9 in totaal in het album). Dit omdat alles van dezelfde hoek is gemaakt, dus alles lijkt een beetje op elkaar.



Het volgende concert van ReuzenRat? Weten we nog niet. We gaan ons nu klaar maken om mee te doen aan de auditie's van het grote zomerlive waar wij uiteraard willen gaan spelen. Hopelijk lukt dit, want het zou echt geweldig zijn om zo het jaar af te sluiten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik stem voor ReuzenRat op het zomerlive! Maar alleen als die gekke gitarist aan je rechterkant weer meedoet.